Rep quiz party

Een oergezellige ouderwetse quizavond in een modern jasje. Ricardo is al jarenlang superfan van Linda de mol’s “Ik hou van Holland” en heeft hier zijn eigen draai aan gegeven.
Voor een boeking, offerte of informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij bespreken graag met u uw vragen en wensen.
Terug naar overzicht

Aanvullende informatie

De prijzen die hierbij gewonnen kunnen worden zijn onwaarschijnlijk en het groepgsgevoel stijgt naar een ultieme hoogte. Samen met zijn onafscheidelijke tweelingbroer DJ “D” zorgt hij voor een gezellige afsluitende dansavond met muziek van toen en nu. Een avondvullend programma met veel hilariteit en een lach en een traan. De Quiz Party duurt ongeveer 60 minuten met ondersteuning van onze live zangentertainer.

Na de Quiz zullen Ricardo en onze zangentertainer u nog een half uur vermaken met live zang en interactie op de dansvloer. Wilt u het feest helemaal compleet hebben dan is het ook mogelijk om optioneel onze LED dansvloer erbij te boeken of een van onze andere aanvullende lichtshows met special effects zoals lasers, bubble machines, confetti shooters of LED scherm.

DJ "D" neemt voldoende geluid & licht mee om de locatie gezellig aan te kleden. Tijdsduur 4 uur. (avondvullend). 1 uur DJ, 1,5 uur show waarvan 30 minuten live zangentertainer en 1,5 uur DJ